This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

TD Masqué

//TD Masqué

TD Masqué

Is een gemaskerd bal te fancy voor jou? Is een doodgewone TD niet elegant genoeg? Het is weer zover! Hesbania slaat de handen terug in elkaar met Campina voor de tweede editie van TD Masqué. Je weet wat ze zeggen over deze TD… The best of both worlds! Zak samen met je vrienden naar de BSG-zaal op 14 maart en laat u verleiden door het mysterie. Bent je het al-te-gekende bier beu van BSG? Dankzij onze partner, Strongbow, zal het mogelijk zijn om appelcider aan een studentikoze prijs te verkrijgen!  Meer info kan je terug op het facebook evenementje vinden.

2017-08-05T00:35:51+00:00