Onze Partners

Met trots delen wij u mee dat Hesbania voor het academiejaar 2016-2017 zal samenwerken met Cristal Alken en Strongbow. Wij willen hen via deze pagina een teken van appreciatie geven om ons leven aan de VUB en erbuiten een stuk aangenamer en plezieriger te maken. We danken al onze partners voor de fijne samenwerking. Voor een eventuele samenwerking kan u ons contacteren via de gegevens die op de pagina “Contact” staan.

Cristal Alken

 

cristal

 

Met veel enthousiasme beginnen wij dit jaar aan een samenwerking met Cristal Alken! Cristal brengt de legendarische Limburgse gezelligheid naar het heden, met een eigentijds gezicht. Karaktervol en fris… Op deze manier kunnen wij zelfs in het verre Brussel genieten van alle voordelen die onze favoriete pils ons aanbiedt. Kom eens langs op een van onze activiteiten om samen met ons dit lekkere bier te proberen. Liefde voor Haspengouw is liefde voor Cristal!
Neem anders ook zeker een kijkje op hun website .

 

Strongbow

strongbow-logo

Hoe kan het ook anders?! Met de appel als ons symbool voor de vruchtbare streken, is een lekkere appelcider al één van de eerste dingen die je te binnen schiet. Strongbow Apple Ciders wordt van de boomgaard tot in uw glas geïnspireerd door de kracht van de natuur om voor een gouden, heerlijk natuurlijke verfrissing te zorgen in elke druppel Strongbow appelcider. Het is eigen aan het meesterschap van Strongbow om de natuurlijke smaak aan deze appels te onttrekken, wat uw favoriete Strongbow cider zo bijzonder maakt. Kom zeker eens langs op een van onze activiteiten om dit eens uit te proberen, of bezoek hun website voor meer informatie.

 

American Cups

 

american-cups-logo-zonder-nl2-e1402351691157

 

Als hoofdsponsor van College Party werken wij dit jaar samen met American Cups. Dit bedrijf in Gent voorziet ons van alle luxeproducten die nodig zijn om de American-College-Party-ervaring compleet te maken. Denk hierbij aan redcups, luxe beerpongtafels en beerpongballen. Daarnaast voorzien zij ons dus ook van materiaal voor onze eigen beerpong-evenementen. Wilt u ook een Amercian College Party geven, bekijk dan zeker hun website!

https://www.americancups.nl/

D-drinks

 

d-drinks

 

Omdat studenten ook de nodige gezonde oppeppertjes nodig hebben, zijn wij dit jaar een samenwerking aangegaan met D-drinks. De luxeproducten van dit bedrijf zijn ideaal voor na een avondje op stap, of voor ochtenden waarop je moeilijk vooruit geraakt. Het assortiment aan producten is eindeloos, en voor ieder wat wils. Om te weten wat u allemaal kunt verkrijgen, neemt u best een kijkje op hun website!

http://d-drinks.be/home

Clarity IP bvba

 

clarity

 

Bij Clarity IP kunt u terecht voor alle adviezen en hulp omtrent aanvragen voor patenten. Dit consultancy bedrijf lijkt misschien niet meteen in het rijtje, maar dit bedrijf is opgericht door niemand minder dan onze prosenior Peter Clerinx. Hij is Europees octrooigemachtigde met jaren ervaring in het aanvragen en verdedigen van patenten voor onderzoeksinstellingen, universiteiten, grote bedrijven en KMO’s.

Voor meer uitleg of advies verwijzen we u naar http://www.clarityip.be/