ONTGROENING 2020 – 2021

Beste veulen Quinty,

We hebben een raar corona jaar achter ons en jou inzet voor Hesbania is niet onopgemerkt gebleven!
Je hebt je bewezen op onze “On Hesbania’s Secret Service” doop en hebt daarbij getoond dat je in staat bent om kritisch en creatief te denken. Voordat we jou een volwaardige hengst van Hesbania kunnen noemen zal je nog één laatste beproeving moeten doorstaan, je ontgroening. Deze ontgroening is voor je te pushen om je grenzen te verleggen op een ludieke manier en creativiteit zal zeker beloond worden.

INVIDUELE ONTGROENING

Sinds mensenheugenis is Hollandia een sub-kring van Hesbania, deze kring komt tot leven wanneer er Nederlands bloed doorheen Hesbania vloeit.
Nu herleeft Hollandia doorheen jou!
Voor jou ontgroening verwachten we dat jij, samen met Elizabeth en Laura, als praesidium van Hollandia opkomt. Gedurende één dag zal Hesbania omgetoverd worden tot Hollandia en in deze dag willen we dan dat jullie een ludieke activiteit in elkaar steken voor je medeschachten en het bestuur.
Deze activiteit kan éénder wat zijn zolang het maar sfeer en hollands amusement kunnen brengen
[je mag altijd extra info vragen, of vragen of iets mogelijk is(budget, discord access, …), of je gekozen activiteit voldoet]
[Deze activiteit mag online zowel als fysiek(in zoverre de maatregelen dit mogelijk maken)]

 

Voor extra inspiratie kan je kijken naar fotos van vorige Hollandia events:

Hollandia TD 2014
Hollandia TD 2013
Hollandia Week 2017

Creatief zijn, zijn pluspunten!

Succes!

GROEPSONTGROENING

De groep ontgroening is voorzien voor het tweede (fysieke) deel van de doop, wanneer dit terug kan plaatsvinden.
Deze ontgroening vereist geen voorbereiding en zal ten tijden uitgelegd worden.

EINDNOOT

We hebben je op een pad der verlichting gezet en jou de waarden van Hesbania en de VUB aangeleerd. Vanaf nu is het aan jou om verder je kritische geest uit te dagen met nieuwe kennis en ideeën. En laat het denken zich nooit onderwerpen, want dat is het einde van al het denken.
Veel succes!

Indien je je niet comfortabel voelt bij jouw opdracht of er liever nog eens over praat met iemand, dan kan je eender wie van het doopteam, van het bestuur, of je meter/peter aanspreken. Dan kijken we samen verder naar een nieuw alternatief.