ONTGROENING 2020 – 2021

Beste veulen Femke,

We hebben een raar corona jaar achter ons en jou inzet voor Hesbania is niet onopgemerkt gebleven!
Je hebt je bewezen op onze “On Hesbania’s Secret Service” doop en hebt daarbij getoond dat je in staat bent om kritisch en creatief te denken. Voordat we jou een volwaardige hengst van Hesbania kunnen noemen zal je nog één laatste beproeving moeten doorstaan, je ontgroening. Deze ontgroening is voor je te pushen om je grenzen te verleggen op een ludieke manier en creativiteit zal zeker beloond worden.

INVIDUELE ONTGROENING

Je opdracht vereist de volle medewerking van je mede veulen Alix. We willen graag dat jullie een paar standjes uit de Kamasutra uitbeelden voor ons. Maak een foto of een filmpje waar jullie de standjes uitbeelden (uiteraard met de kleren aan). We willen 10 standjes zien:

  • We willen een standje met 3 personen (of iets wat een 3de persoon voorstelt)
  • Een standje waar je heel lening voor moet zijn
  • Jullie favoriete standje en een standje naar keuze
  • Een standje in een gemeenschappelijke ruimte van jullie kot

De rest van de standjes zijn helemaal vrij in te vullen.

Creatief zijn, zijn pluspunten!

Succes!

GROEPSONTGROENING

De groep ontgroening is voorzien voor het tweede (fysieke) deel van de doop, wanneer dit terug kan plaatsvinden.
Deze ontgroening vereist geen voorbereiding en zal ten tijden uitgelegd worden.

EINDNOOT

We hebben je op een pad der verlichting gezet en jou de waarden van Hesbania en de VUB aangeleerd. Vanaf nu is het aan jou om verder je kritische geest uit te dagen met nieuwe kennis en ideeën. En laat het denken zich nooit onderwerpen, want dat is het einde van al het denken.
Veel succes!

Indien je je niet comfortabel voelt bij jouw opdracht of er liever nog eens over praat met iemand, dan kan je eender wie van het doopteam, van het bestuur, of je meter/peter aanspreken. Dan kijken we samen verder naar een nieuw alternatief.