College Party 4.0

//College Party 4.0

College Party 4.0

College Party is back! Volgende week maandag is het zover, de fameuze College Party is er weer. Kom op maandag 9 oktober 2017 genieten van onze overheerlijke punch. Als je verkleed komt krijg je een GRATIS jelloshot aan de ingang! 🙂 Mis je nog zotte foto’s voor je kot of je fotoalbum? Geen zorgen, onze Kisscam zal er weer zijn!

Meer info kan u hier vinden.

2017-10-08T13:12:19+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.