Jenevervoetbal & Kotentocht

//Jenevervoetbal & Kotentocht

Jenevervoetbal & Kotentocht

Beste veulens & hengsten,

Trek je beste sportsloefkes maar aan want woensdag 25 oktober is het jenevervoetbal! Tijd om je sport- en drinktalentjes aan ons te tonen.
De avond zal daar niet stoppen, na de jenevervoetbal is er ook een kotentocht. Zo kan iedereen de bestuurskoten leren kennen door gezellige spelletjes te spelen. Er zal uiteraard veel drank voorzien zijn!

Verdere info vind je hier!

Eviva Hesbania!

By |2017-10-22T18:02:43+00:00oktober 22nd, 2017|Categories: Appelgebabbel|Reacties uitgeschakeld voor Jenevervoetbal & Kotentocht

About the Author:

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.