Natuurhulpcentrum Opglabbeek

//Natuurhulpcentrum Opglabbeek

Natuurhulpcentrum Opglabbeek

Naast onze gewoonlijke activiteiten steunen wij ook goede doelen! Afgelopen jaren hebben we kleingeld en kurken ingezameld die we achteraf hebben ingewisseld om aan een goed doel te kunnen schenken: het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek. Zij redden verwonde diertjes uit de wildernis en verzorgen ze. Ben jij ook een dierenliefhebber en wil je ook een handje helpen? Bezoek eens hun website voor meer informatie!

Origineel post van Natuurhulpcentrum Opglabbeek:

“Raadsel: wat hebben studenten uit Haspengouw en Hageland, de VUB en een 4kg klein geld met elkaar gemeen? … Dat ze alle drie de dieren een warm hart toe dragen! Vandaag schonken de studenten van studentenclub Hesbania VUB ons €50! Bedankt allemaal  we zijn blij met deze steun en vooral nog blijer dat niet al hun zakgeld van het voorbije academiejaar richting pintjes en fastfood is gegaan”

2017-08-19T23:34:11+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.